FOR_YOU

ANYTHING
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share
 

 Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious

Go down 
AuthorMessage
ANDREEA
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
ANDREEA

Female
Number of posts : 266
Age : 36
Localisation : EVERYWHERE
Registration date : 2007-02-18

Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious Empty
PostSubject: Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious   Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious Icon_minitimeFri Feb 23, 2007 9:08 am

Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious situations :
1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here..


2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on
your feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:-No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.


3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?


4. At a restaurant: When you ask the waiter...
Stupid Question:- Is the "Butter Paneer Masala" dish good??
Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly
also spit in it.


5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years
Stupid Question:- Munna,Chickoo, you've become so big !!
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.


6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive lout...it's just
the money.


7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa
marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron !!


8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding......


9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.


10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks...
Stupid Question:- Oh, so you smoke ?
Answer:- Gosh, it's a miracle ............it was a piece of chalk and now
it's in flames!!!

_________________
Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious 85500702
Back to top Go down
View user profile http://for-you.forumotion.com
Princess
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
Princess

Female
Number of posts : 106
Age : 33
Registration date : 2007-02-19

Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious Empty
PostSubject: Re: Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious   Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious Icon_minitimeTue Feb 27, 2007 6:03 pm

looooooooooool
Smile
thx sweety Queen for sharin'

_________________
Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious Princess
Back to top Go down
View user profile
ANDREEA
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
ANDREEA

Female
Number of posts : 266
Age : 36
Localisation : EVERYWHERE
Registration date : 2007-02-18

Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious Empty
PostSubject: Re: Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious   Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious Icon_minitimeTue Feb 27, 2007 6:15 pm

loooool
u r welcome my lovely princess

_________________
Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious 85500702
Back to top Go down
View user profile http://for-you.forumotion.com
Sponsored content




Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious Empty
PostSubject: Re: Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious   Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious Icon_minitime

Back to top Go down
 
Top 10 most stupid questions' people usually ask in obvious
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» composting questions
» Questions pour mes voyageurs préféré ..
» Jet2 flights for sale - Leeds to Palma, Majorca - Leaving 19th June returning to Leeds on the 26th June for two people
» Charcoal in compost?
» Keeping cactus happy during winter?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FOR_YOU :: ENTERTAINMENT & GAMES :: HUMOR-
Jump to: